Bucureștean găsit mort într-un canal din sectorul 3, în urma unei bătăi trupul neînsuflețit a fost ascuns

Tragedie fără margini în Capitală, acolo unde un bucureștean a fost găsit mort într-un canal din Sectorul 3 al orașului, cu urme de violență pe trup. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru moarte suspectă.

Trupul neînsufluțit a fost descoperit într-un canal din Sectorul 3. Duminică, 6 septembrie, în Sectorul 3 al Capitalei, polițiștii au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervină imediat pentru că trupul unui bărbat a fost descoperit într-un canal.

Din primele informații, se pare că un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40 și 45 de ani a fost găsit fără suflare într-un canal de pe trotuar, în București.

În urma apelului, la fața locului a ajuns un echipaj medical, poliția, dar și pompierii.

Din păcate, după ce pompierii l-au scos la suprafața pe bărbat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici, bărbatul, om al străzii, nu a mai putut fi salvat. Astfel, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul acestuia.

De altfel, informațiile din anchetă arată faptul că omul străzii prezenta pe trup și urme de violență, semn că există posibilitatea ca în urma unei bătăi să fi murit, iar trupul neînsuflețit să îi fi fost ascuns.

Oricum ar fi, în acest caz, oamenii legii din București au deschis un dosar penal de moarte suspectă.

Parteneri