Calvarul unei românce infectate cu COVID-19: ”Simptomele au început cu cele mai cumplite dureri de gât pe care le-am avut în viaţa mea”

Foto: dreamstime.com

O clujeancă vindecată de COVID-19 a povestit care sunt simptomele bolii la care să fii atent şi cum s-a simţit după ce a aflat că a fost confirmată pozitiv.

Aceasta lucrează ca director de producţie la o fabrică din Gherla şi crede că a luat virusul de la locul de muncă, deşi era protejată cu mască şi mănuşi şi a respectat toate regulile, scrie Mediafax.

”Sigur că s-au născut şi foarte multe întrebări, evident. Cum mi se poate întâmpla mie una ca asta, de ce mie, mie, care m-am protejat, eu care am respectat toate regulile. Cum este posibil una ca asta, evident. Doar că ne-a demonstrat parşivul COVID că nu alege la întâmplare. Experienţa COVID, cumva, am considerat-o un curs intensiv de viaţă”, a declarat Ada Harangozo.

Clujeanca recunoaşte că a simţit frustrare, vulnerabilitate, panică dar şi frică după ce au început primele semne ale bolii.

”Au început cu cele mai cumplite dureri de gât pe care le-am avut în viaţa mea, urmate de dureri musculare la fel de cumplite, şi vorbesc din experienţa omului care a avut sute de febre musculare. Ştiam ce înseamnă durerile musculare dar de data asta a fost ceva extrem. Apoi am constatat că mi-am pierdut gustul, mirosul. Am avut şi episoade de tusă şi febră, nu mare, dar suficient cât să creeze disconfort”, a mai precizat Ada Harangozo.

Parteneri