Caz incredibil în Botoșani. Un bărbat s-a prezentat la Urgențe cu un borcan înfipt într-o zonă delicată. Şi asta nu e tot…

foto: puterea.ro

Caz incredibil în județul Botoșani. Un bărbat s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe cu o problemă… mai delicată! Acesta și-a introrus în anus un borcan, însă și mai bizar este că fix în urmă cu un an a venit la același spital cu un pahar tot în zona aceea.

Medicii de la Spitalul Județean Botoșani au avut de lucrat cu o problemă mai delicată. La Unitatea de Primiri Urgențe s-a prezentat un bărbat care a anunțat că și-a introus în zona anală un borcan de sticlă.

Înainte de a începe intervenția chirurgicală, aceasta a ținut să le amintească medicilor, extrem de mândru fiind, că în urmă cu fix un an a venit la acealași spital, cu aceeași problemă, însă atunci avea un pahar!

„Pacientul se afla la baie, unde era pregătit pentru internare, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Personalul de la baie vorbea şi îşi spuneau că acum un an fusese un bărbat cu un pahar în anus. Iar el, foarte dezinvolt, de pe targă, a ridicat mâna şi le-a spus: Eu sunt ăla!”, a povestit un cadru medical din UPU-SMURD, potrivit spynews.ro.

Se pare că motivul pentru care aceasta a apelat la gestul care l-ar fi putut costa viața a fost faptul că avea o mâncărime și o usturime de care încerca să scape. Anul trecut, el s-a prezentat la medic pe motivul că are sângerări în zona anusului, iar atunci când a fost întrebat de cauza, bărbatul a spus că are un pahar înauntru.

Parteneri