CAZ ZGUDUITOR! Băiatul din Cluj care a fost dat dispărut în urmă cu trei zile a fost găsit mort

Un băiat de 8 ani din Cluj-Napoca, dat dispărut de trei zile, a fost găsit mort într-un autoturism, pe drumul dintre Lita și Petreștii de Jos, potrivit site-ului de știri din Cluj, cluj24.ro. La câteva ore de la macabra descoperire, poliția a dat de urma tatălui copilului, care este considerat posibil suspect în acest caz.

UPDATE 22:16. Purtătorul de cuvânt al Poliției Cluj, Flavia Topan, a anunțat marți seară, că tatăl copilului, considerat posibil suspect, a fost găsit cu plăgi prin injunghiere, probabil prin autoagresiune. „La momentul actual este stabil hemodinamic și respirator, iar leziunile sunt în curs de investigare.

În funcție de rezultatul investigațiilor, el va fi direcționat către o altă secție a spitalului. Pacientul va rămane internat peste noapte”, se arată în comunicatul poliției din Cluj. UPDATE 18:58. Poliţia Cluj face apel la găsirea tatălui copilului de 8 ani, descoperit înjunghiat în piept în maşina tatălui său, şi publică fotografia acestuia. Bărbatul este considerat posibil suspect. IPJ Cluj anunţă că persoanele care au informaţii ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112.

„În toată această perioadă, nu s-a stabilit legătura telefonică cu tatăl minorului, acesta având telefonul închis. Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit. Cauza a preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor”, a transmis IPJ Cluj.

Parteneri