Ce a declarat Lidia Buble și Cornel Ilie după ce s-a vehiculat că formează un cuplu: Știm totul unul despre celălalt”

După ce s-a tot zvonit că trăiesc o poveste de iubire de când au lansat și o piesă împreună, acum Lidia Buble și Cornel Ilie au avut o primă reacție despre ceea ce este între ei.

Prima reacție a Lidiei Buble.Ce spun cei doi artiști despre viața lor amoroasă.
De când au lansat o piesă de dragoste împreună, în videoclipul căreia ei doi sunt actorii principali, Lidia Buble și Cornel Ilie au ajuns în atenția tuturor.

Fiindcă sunt doi oameni liberi și disponibili, dar și pentru că piesa a apărut iemdiat după ce s-au despărțit de partenerii lor, lumea a intrat la bănuieli. Astfel că, în urma lansării piesei, mulți internauți i-au criticat, spunând că sunt împreună și se ascund. Însă, acum adevărul a ieșit la iveală.

Invitați în cadrul unei emisiuni TV, Lidia și Cornel au deslușit, în sfârșit, misterul dintre viețile lor personale și piesa recent lansată.

”Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!”, a spus Cornel Ilie în cadrul unei emisiuni TV.

Ei bine, dacă artistul a negat afirmațiile care circulă pe internet, a venit și rândul fostei lui Răzvan Simion să spună ce are pe suflet.

”Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus și Lidia Buble în aceeași emisiune.

Parteneri