Ce a postat Antonia pe Instagram. Pentru cine e mesajul? Îi dă una subtil lui Abi?

Alex Velea și Abi au pornit un scandal monstru la începutul acestui an, după ce tânărul s-a luat de partenerul Antoniei în mai multe story-uri și chiar a afirmat că artistul a vrut să îl bată atunci când s-au întâlnit.

Pentru a se apăra, Alex Velea a lansat mai întâi un vlog, în care afirma că nu a reacționat corect atunci când s-a întâlnit cu Abi într-un mall din Capitală, însă dezvăluia că a fost un gest pe care orice om l-ar face atunci când familia lui este atacată.

Observând că Abi nu se abține și îl atacă în continuare, Alex Velea a lansat și un disstrack, „Sifon afon”, și îi răspunde în versuri acestuia.

După disstrack-ul realizat de partenerul Antoniei, Abi a dispărut din spațiul public, iar toată lumea avea impresia că acesta s-a potolit, însă Alex Velea a postat pe YouTube un nou disstrack, „Ciorditoru pur”, astfel că Abi s-a reactivat.

Tânărul a realizat și el un disstrack și l-a atacat dur pe Alex Velea, în termeni care pot fi cu greu reproduși, afirmând inclusive că băieții pe care îi are cu Antonia nu ar fi ai lui.

„Frumoasa și bestia, Velea și Antonia. Dar păcat că nu știm care dintre voi e femeia. Hai mâna sus acum toate fetele. Cred că-i timpul ca Velea să facă un test ADN. Să vedem dacă pe bune ăia sunt copiii lui. Sau ai lui, sau ai lui. Ar putea fi ai oricui”, sunt unele dintre versurile melodie „Câinele meu”, care a adunat peste 4 milioane de vizualizări în doar patru zile de la lansare.

La aproximativ 48 de ore după ce Abi a postat disstrack-ul pe YouTube, Antonia a postat pe Instagram, la story, un mesaj care i-ar putea fi dedicat lui Abi: „Unele persoane te urăsc doar din cauza modului în care alți oameni te iubesc”.

foto: Instagram Alex Velea; Instagram Antonia

Parteneri