Ce cumpăra primăria în timp ce medicii de la Spitalul Județean Suceava se luptau cu COVID-19 și cereau echipamente

Foto: Libertatea

Pandemia de coronavirus nu îi sperie pe edili, care continuă, chiar și în această perioadă, să aloce banii publici pentru sărbători și lumini. Este cazul Primăriei Suceava care, în urmă cu doar câteva zile, în timp ce medicii din Spitalul Județean de Urgență Suceava se expuneau fără apărare în fața virusului care produce COVID-19, cumpăra lumini cu ocazia sărbătorilor pascale, dezvăluie Libertatea.

În urmă cu mai puțin de o săptămână, la 18 martie, Primăria Suceava condusă de edilul liberal Ion Lungu a atribuit, prin cumpărare directă, un contract în valoare de 130.498 lei către SC Neon Lighting SRL din Cluj. Obiectul contractului este, conform anunțului publicat pe SEAP, “furnizarea de ornamente luminoase pentru sărbătorile pascale”.

Astfel, conform anunțului, edilul din Suceava a cumpărat: figurine în formă de lumânare “Santa Rita” confecționate din aluminiu, figurine “Santa Monica”, ouă 3D Pepino cu suport de 1,5 metri înălțime și 10 bannere luminoase “în motive tradiționale brodate cu un tub luminos în culoare alb cald și centrul figurinei sub formă de ouă”.

Tot către Neon Lighting SRL a fost atribuit, la 20 martie, și un contract având drept obiect repararea ornamentelor luminoase, în valoare de 10.300 lei.

Parteneri