Ce face logodnicul Simonei Halep pe timp de pandemie, într-un Bentley Bentaiaga de un sfert de milion de euro

Foto: cancan.ro

Logodnicul celei mai bune jucătoare de tenis de la noi din țară pare să fie unul dintre cei mai activi afaceriști. Toni Iuruc n-are pauză în pandemie și e zi de zi prezent la job.

Zilele trecute, jurnaliştii de la Cancan l-au întâlnit pe Toni Iuruc în zona Floreasca din Capitală. Logodnicul Simonei Halep ar fi implicat în afacerea unui renumit local din zonă, acolo unde merge aproape în fiecare zi. Afaceristul pare că nu are timp de pauză în această pandemie și este extrem de activ în afaceri.

Toni Iuruc, un afacerist extrem de activ

După ce și-a parcat bolidul de lux cu care face senzație în trafic, un Bentley Bentayga, de 250.000 de euro, Toni Iuruc s-a îndreptat glonț către intrarea luxosului local. Probabil că lucrurile păreau în ordine în restaurant, din moment ce, după aproximativ 30 de minute, logodnicul Simonei Halep a părăsit locația și s-a întreptat către mașina ce-l aștepta în parcare. Toni Iuruc s-a urcat imediat la volanul luxosului Bentley și a demarat în trombă.

Au donat 30.000 de euro pentru lupta anti-COVID

Pandemia de COVID-19 a lovit în plin România, iar, în multe spitale, cadrele medicale se plâng de lipsa materialelor de protecție. Simona Halep nu a rămas impasibilă la problemele existente, astfel că a donat o sumă importantă de bani pentru a ajuta în lupta cu coronavirusul.

„- Eu nu prea mă uit la știri, dar într-o zi eram acasă cu prietenul meu și am văzut un jurnal, iar imaginile m-au impresionat foarte tare. Atunci ne-am gândit să donăm. Sunt oameni care au nevoie și am decis să ajutăm cadrele medicale.

– Am mai donat, dar nu-mi place să audă lumea. Am postat acel video, în care am fost criticată că citesc, pentru că am vrut ca și alți oameni care își permit să doneze.
– Poți să confirmi că ai donat 30.000 de euro?
– Da”, a declarat Simona Halep la Digi Sport.

Simona & Toni, nuntă la malul Mării Negre!

Simona Halep (28 de ani) își dorește să își unească destinul cu Toni Iuruc (40 de ani) la malul Mării Negre. “Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu aș vrea să visez la ceva și să nu reușesc să fac să devină realitate, dar mi-aș dori să am aproape cât de mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine”, a mărturisit Simona Halep, conform Tennis World Italia.

Simona Halep a dezvăluit în cadrul unui interviu mai vechi că ar vrea să aibă moștenitori după ce își va încheia cariera în tenis. “Aș vrea să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat sportiva în urmă cu ceva timp.

Parteneri