Ce surpriză i-a făcut Vulpița lui Viorel chiar în vârful muntelui. Soții Stegaru au băut șampanie în numele iubirii

Ca o soție devotată, Vulpița i-a pregătit un picnic lui Viorel, chiar în vârf de munte! Soții Stegaru au băut șampanie și au ciocnit în numele iubirii.

Veronica și Viorel par mai fericiți ca niciodată. Soții Stegaru demonstrează în fiecare zi că flacăra iubirii nu s-a stins între cei doi și că se iubesc mai mult ca oricând.

Vulpița i-a pregătit un picnic lui Viorel, în vârf de munte

De când s-a întors la București, Viorel nu a încetat să o surprindă pe Veronica. Încântată de cele primite din partea soțului său, tânăra din Blăgești nu a vrut să se lase mai prejos, astfel că i-a pregătit și ea un „cadou”.

Soții Stegaru au petrecut un weekend de senzație la Sinaia. Aceștia au fost împreună să viziteze Peștere Dâmbovicioara, apoi au urcat în vârf de munte, cu o geantă uriașă în spate.

Deși Viorel s-a plâns aproape la fiecare pas, Veronica a fost mereu acolo să-l susțină și să-i spună că mai este puțin până vor ajunge la destinație.

„Unde m-ai adus tu? M-ai fugărit toate dealurile”, i-a spus Viorel Veronicăi la „Acces Direct”.

La un moment dat, cei doi au hotărât să se oprească și să scoată toate lucrurile din bagaj. Spre surprinderea lui Viorel, Veronica i-a spus acestuia că-i va organiza un picnic, cu șampanie pentru copii și felii de pâine cu pate.

„Am nevoie de ajutorul tău. Am pregătit o surpriză pentru tine. Am pus și o pătură să o așezăm. Facem un picnic, dragostea mea”, i-a transmis Vulpița soțului său.

Soții Stegaru au băut șampanie și au ciocnit în numele iubirii
După ce au terminat de mâncat, Viorel și-a făcut datoria și a desfăcut șampania pe care a turnat-o în niște pahare de plastic, ciocnind apoi cu soția sa.

„Viorele, tot am mâncat… Să desfaci șampania. Să ciocnim în cinstea reîntâlnirii”, a adăugat Vulpița.

Parteneri