Cea mai mare obsesie a lui Nicolae Ceaușescu și secretul pe care îl ținea Elena Ceaușescu

Au trecut 31 de ani de la moartea sa, însă controversele continuă atunci când ne gândim la fostul dictator, Nicolae Ceaușescu! Iată care era cea mai mare obsesie a acestuia pentru care nu renunța nici măcar în timpul somnului!

De ce era obsedat Nicolae Ceaușescu?
Fostul dictator nu putea să treacă peste asta niciodată!
Nicolae Ceaușescu și soția sa și-au găsit sfârșitul pe data de 25 decembrie 1989, însă nici măcar astăzi, la 31 de ani de la moartea lor, răspunsurile anumitor întrebări nu au fost încă descoperite.

Fostul mare dictator a fost considerat cel mai mare om al statului, dar și unul dintre cele mai controversate persoaneje de la vremea aceea, cât și după moarte.

Mulți au vrut să afle detalii despre viața sa personală, detalii pe care nu și le-ar fi permis să le descopere în timpul vieții sale, deoarece dictatorul era foarte aspru, iar orice ar fi putut să-l deranjeze nu ar fi picat deloc bine pentru nimeni

Cum fiecare dintre noi are, mai mult sau mai puțin, o obsesie pentru un anumit lucru sau o anumită activitate, iată că nici Nicolae Ceaușescu nu a fost ocolit, iar fostul dictator era obsedat de igiena personală.

Lucrurile erau atât de serioase, încât nici măcar atunci când dormea nu putea să stea liniștit în pat fără să se gândească dacă tot este în regulă, iar sănătatea sa e pe primul loc.

Chiar și atunci când se întâlnea cu diferite persoane, înainte de a se saluta, Nicolae Ceaușescu îi punea să își spele mâinile cu alcool pentru a fi sigur că totul este în regulă și e tot timpul protejat!

Elena Ceaușescu era obsedată de amor!

Dacă el era obsedat de igiena personală, soția lui, Elena Ceaușescu, era obsedată de amor. Porecla sa ”Păsărică” vine de la faptul că marea doamnă niciodată nu purta lenjerie intimă pe sub haine!

Mai tot timpul aceasta își dorea să știe cum fac copiii ei amor, iar de foarte multe ori era extrem de curioasă să știe cum alte doamne mari din România se iubesc cu partenerii lor de viață!

Parteneri