Cea mai vârstnică femeie din județul Vrancea a fost felicitată de către ofițerii MAI: “Să știți că sunt lacrimi de fericire!”

La împlinirea a 102 ani bunica Stana, cea mai vârstnică femeie din județul Vrancea, a primit un cadou neașteptat, chiar din partea ofițerilor MAI din județ – un tort și un drapel al României.

Femeia, felicitată de un inspector de poliție, la aniversarea a 102 ani.MAI: “Păstrează același suflet tânăr și dragoste nemăsurată de viață”. Polițiștii vrânceni nu au rămas indifernți în ziua în care bunica Stana a împlinit respectabila vârstă de 102 ani.

Cu ochii în lacrimi și cadoul în mâini, femeia le-a dat și un sfat ofițerilor: “Să prețuiți și să protejați această țară. De-ați ști voi prin câte suferințe am trecut de-a lungul timpului și ce necazuri au fost pe pământurile astea…”.

Momentul emoționant a fost relatat pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

“Chiar de ziua sa de naștere, am găsit-o pe bunica Stana muncind în gospodărie, cu multă putere de muncă și cu o poftă imensă de viață. Astăzi, ea împlinește 102 ani. Deși este cea mai vârstnică persoană din județul Vrancea, păstrează același suflet tânăr și dragoste nemăsurată de viață. “-Copiii mei, știam că veți veni. Luați loc și haideți să vă mai povestesc ceva drag din tinerețe, că tare frumos e să fii tânăr..”
Cu zâmbetul pe buze, toate vorbele spuse de bunica Stana par a fi învățături din vremuri de demult. Polițiștii din Vrancea sunt cei care au mereu grija de ea și să-i nu-i lipsească nimic. Anul acesta, pe lângă cele necesare în casă, i-au adus un tort și un drapel al României. La vederea acestuia, obrajii bunicii s-au umplut de lacrimi..”-Să știți că sunt lacrimi de fericire!

De peste 100 de ani port în suflet aceste culori. Să prețuiți și să protejați această țară. De-ați ști voi prin câte suferințe am trecut de-a lungul timpului și ce necazuri au fost pe pământurile astea…”

Printre vorbe, am întrebat-o care este secretul longevității sale…
Ne-a transmis că oricât de greu i-a fost uneori, mereu a fost curajoasă, cinstită și dornică de muncă! Din familie, nu mai are aproape pe nimeni.
“Mi-a mai rămas un singur băiat, dar are și o vârstă și vine când mai poate. Oricum să știți că, pentru mine, voi sunteți tot copiii mei”.

La plecare, așezată pe băncuța din fața casei, bunica Stana și-a luat la revedere.
Cu o mână își stergea ochii plini de emoție, iar în cealaltă…purta Sfântul Tricolor!”, se arată în postarea MAI.

Parteneri