Cine este Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica. Ce s-a ales de căsnicia ei, după ce soţul a prins-o la hotel cu fostul fotbalist – VIDEO

Cine este Ana Muntean, soția prinsă de soț cu Ciprian Marica, într-o cameră de hotel din Cluj? Se pare că Ana, soțul ei și fostul fotbalist erau prieteni de familie.

Showbiz-ul românesc s-a cutremurat ieir, iar asta pentru că a ieșit la iveală un amantlâc al cărui protagonist sunt Ciprian Marica și nora lui Florin Muntean, fostul patron Transgaz. Această idilă s-ar fi consumat în august 2019, într-un hotel din Cluj. Cei doi au fost surprinși în fapt chiar de soțul Anei Muntean. Însă cine este Ana?

Ana este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are doi băieți, de doi, respectiv patru ani. Aceasta a absolvit Facultate de Sport, a făcut sport de preformanță, iar în momentul actual lucrează în domeniu. Astfel că, este lesne de înțeles de unde ”provine” trupul sculptat. De când este izolată la domiciliu, tânăra s-a gândit să motiveze mămici astfel că, zilnic, postează diverse serii de exerciții care se pot face acasă. Ba chiar s-a gândit să apară și la televizor, scrie Playtech.

Concurează la titlul de cea mai hot mămică

Astfel că, chiar în urmă cu două săptămâni, Ana Muntean a fost în direct în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde candidează pentru titlul de cea mai hot mămică, fiind supusă la diverse probe.

Se pare că, după aventura cu Ciprian Marica, Ana Muntean a fost iertată de soțul ei. Mai mult decât atât, cei doi locuiesc împreună în continuare și se ocupă de creșterea copiilor lor. Intervenția ei la Tv arată faptul că în prezent este extrem de fericită în sânul familiei sale. Cu toate acestea, suspect rămâne faptul că, Ana Muntean și-a șters conturile de socializare. S-ar părea astfel că trecutul i-a cam șters zâmbetul de pe față…

Parteneri