Cine este soția lui Ludovic Orban, Mihaela Orban este director, cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România

Desi acum este premierul Romaniei, Ludovic Orban a fost de-a lungul timpului unul dintre cei mai discreti politicieni. A ales sa vorbeasca rar despre viata de familie. Putina lume stie cine este, de fapt, sotia lui Ludovic Orban.

Cu ce se ocupa Mihaela, sotia lui Ludovic Orban

Ludovic si Mihaela Orban au o casnicie fericita, discreta si de durata. Cei doi sunt casatoriti de ani buni si au impreuna un fiu, Tudor. Sotia premierului este de profesie psiholog si psihopedagog, dar si director de gradinita particulara. Se afiseaza extrem de rar alaturi de sotul ei, iar pe retelele de socializare este la fel de discreta ca in viata reala. Prefera sa posteze adesea fotografii cu catelusii familiei.

Mihaela Orban este de profesie psiholog si psihopedagog
Tudor, fiul sotilor Orban, este acum un tanar student, cu o afinitate pentru stiintele exacte. Premierul marturisea intr-un interviu mai vechi, acordat regretatei Cristina Topescu, ca a ales sa isi creasca fiul intr-un spirit liber, lasandu-l sa depaseasca singur obstacolele intalnite in viata.

Ludovic Orban, un adolescent rebel
Inainte de a o cunoaste pe Mihaela, premierul a fost un tanar rebel. Inca din scoala a avut probleme cu autoritatea, ajungand la un pas de exmatriculare. Acum, Ludovic Orban isi aminteste cu drag de acele clipe. Era elev in clasa a XI-a, la Liceul „Andrei Saguna” din Brasov si se distra aruncand pungi cu apa de la etaj, conform click.ro.

Asa aratau Ludovic si Mihaela in ziua nuntii. Sursa foto: cetateanul.net
„Directorul m-a amenintat cu exmatricularea, cu eliminarea, dar in final mi-a oferit doua alternative: sa ma tund zero sau sa-mi scada nota la purtare si sa fac munca in folosul comunitatii, adica in folosul scolii. Evident, am optat pentru varianta a doua, nu am acceptat sa ma tund”, marturisea Ludovic Orban.

Un alt exemplu celebru de cuplu discret din politica romaneasca este cel al lui Ion Iliescu si sotia lui, Nina. Cei doi au preferat inca de la inceput sa isi tina viata personala cat mai departe de ochii curiosilor, iar acum se bucura de pensia pe care o primesc de la stat, alegand sa se retraga din viata publica.

Parteneri