Ciprian Marica, prima reacție după amantlâcul de la Cluj: „Am greșit. Îmi pare rău”. Îşi deschide un business cu prosoape

Ciprian Marica, fostul fotbalist român a reacționat azi pe Facebook, după scandalul în care a fost implicat săptămîna trecută. E acuzat că în august 2019 a întreținut relații intime în camera unui hotel din Cluj cu Ana Muntean, nora fostului șef Transgaz.

„Orice fapta buna trece foarte usor neobservata. Orice greseala ajunge foarte usor pe prima pagina. Dar daca stiam ca e nevoie de 4h si nu de ani de munca, sacrificii si rezultate pentru a fi cine ati facut sa fie in ultima saptamana Ciprian Marica, imi schimbam strategia inca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca si performanta in schimb. Eu fraier, nu?

„Un om nu poate fi caracterizat după o singură faptă”

Revin aici cu pozitia mea oficiala, prilej cu care sper ca familia si apropiatii mei sa nu mai fie hartuiti dupa declaratii sau stiri fabricate pe surse.

Daca stiam ca astfel de subiecte intra la categoria “interes national”, as fi cautat ca pentru fiecare reprezentare a Romaniei in echipa nationala, fiecare gol, fiecare proiect sustinut de Fundatia Ciprian Marica, fiecare investitie cu bani munciti sa fie presarata cu scandal”, a scris Ciprian Marica pe Facebook, potrivit prosport.

Parteneri