Clanul Cămătarilor au sărbătorit până dimineață la botezul nepotului! Sute de persoane au fost prezente la eveniment

Încă un eveniment de amploare în lumea interlopă din Capitală, miercuri, 19 august. Nicoleta, fata lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, și Manu Bombardieru, personaj influent în sectorul 2 al Capitalei, și-au botezat băiețelul într-o locație din orașul Bragadiru, Ilfov.

Din imaginile care circulă pe rețelele sociale, se vede că nu au fost respectate măsurile de siguranță sanitară. Conform informațiilor obținute de Libertatea, miercuri, la ora 23.16, a fost apelat numărul unic de urgență 112 pentru a reclama faptul că într-o incintă are loc o petrecere care depășește numărul maxim de invitați permis de lege pe perioada stării de alertă, adică de 50 de persoane.

Contactat, Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov nu a comunicat, până la ora publicării acestui articol, dacă a trimis un echipaj la fața locului și, eventual, ce a constatat acesta. Nici reprezentanții Restaurantului Avatar nu au răspuns solicitării trimise de ziar. Martori ai petrecerii, de la care circulă mai multe filmulețe pe rețelele sociale, susțin că numărul invitaților a depășit “lejer” 50 de persoane. “Cu pumnu‘, cu creieru‘, e Manu Bombardierul”, urlau lăutarii “Păi au fost o groază de maneliști, de la Leo de la Kuweit, la Țzancă Uraganul, Cristi Mega ori Frații de Aur. Numai formațiile lor au în jur de 10 lăutari”, a spus un personaj prezent la eveniment.

Din imagini se vede cum se dansează, iar dedicațiile de mii de lei curg pentru “Manu junior”. Fiica lui Sile Cămătaru, în centrul ringului de dans Totul, în prezența organizatorului, care fumează narghilea, ca un pașă. “Cu pumnu, cu creieru, e Manu Bombardierul”, urlau lăutarii.

Parteneri