Clejanii dau vina pe iubitul Margheritei pentru problemele cu drogurile. “Fiica mea este vânată de oameni dubioși!”

“Fiica mea este vânată de oameni dubioși!” Așa justifică Viorica de la Clejani accidentul provocat de Margherita, în timp ce era, se pare, sub influența drogurilor.

Vinovat de haosul din viața fetei, dar și de speculațiile privind substanțele interzise ar fi chiar iubitul Margheritei, spune Viorica de la Clejani. Misterul se va elucida abia în zilele următoare, când vor fi gata rezultatele analizelor de sange. Luni, Margherita a ajuns la spital, însoțită de tatăl ei.

Cu privirea mascata de ochelari si cu o sapca pe cap, Margherita de la Clejani a ajuns luni la spital, după accidentul pe care l-a produs sambata dimineata.

Si-a acoperit si chipul cu masca de protectie, iar pana la intrarea in unitatea medicala a vorbit in permannta la telefon. Tatal ei o urma la câțiva pași în spate.

Intre timp, tot cu ochelarii de soare la ochi, ca sa mascheze probabil noptile nedormite, Viorica de la Clejani a decis sa vorbeasca astazi cu jurnalistii.

Daca sambata a facut un spectacol si a udat jurnalistii cu furtunul si cu sticle de lapte, acum, artista se scuza si sustine ca si-a iesit din fire, napadita de emotii cand a auzit ca Margherita a facut accident cu masina.

“Cum ai reacționa ca mama? Numai mamă să nu fi… Cum ai reacționa să auzi din somn după două luni de stat in casa, am înnebunit, e normal să am o reacție…”, a spus Viorica de la Clejani.

Viorica a încercat să facă lumină în cazul posibilului consum de droguri

Viorica a încercat să facă lumină în cazul posibilului consum de droguri al Margheritei. Artista, dar și soțul ei, susțin că rezultatul testului de droguri, care a arătat prezenta substanțelor interzise în organismul fiicei sale ar fi putut fi influențat de anumite medicamente pe care fiica lor le-a luat de la farmacie.

“Am încredere în Margherita, să lăsăm autoritățile să își facă treaba, iar după aceea, vă dați seama, eu ca părinte trebuie să am grija de ea și să îl aduc pe drumul cel bun pe copil. Știu că bea niște lucruri, uite, eu am fost sunată să fac reclamă, dar nu fac asta pentru toți banii din lume. Ea spunea că a luat niște pastile de la farmacie, păi și eu am luat pastile, vrei să te mint, era să leșin pe jos”, a mai afirmat mama Margheritei de la Clejani.

Parteneri