Cleopatra Stratan s-a măritat la doar 17 ani? Iată indiciul care dezvăluie secretul cuplului

Ce-o zice cunoscutul Pavel Stratan atunci când o vedea filmulețul de pe internet, în care fiica lui, Cleopatra, e ca și măritată! Probabil, va ”turba”, la o primă reacție, doar că indiciul care a scăpat acolo nu e decât o vorbă în vânt, folosită de majoritatea tinerilor.

”Ce înseamnă să ai nevastă!”, a scris Edward Sanda, iubitul Cleopatrei, pe Insta Stories, în dreptul unui mic filmuleț în care fata de 17 ani a lui Pavel Stratan îi trage gluga pe cap și o leagă strâns la gât. Apoi, și ea își pune gluga pe cap, după care cei doi tineri încep să se amuze.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc, de anul trecut, o poveste de dragoste. Au ascuns-o un timp, dar apoi și-au făcut publică relația amoroasă. Iar după ”eliberarea” în fața fanilor, cei doi au început să-și transmit zilnic declarații de dragoste dintre cele mai spumoase.

De curând, Cleopatra i-a făcut o declarație impresionantă iubitului său, care a impresionat până la lacrimi fanii. „TU ești jumătatea sufletului meu și știu și simt că viața mea merită trăită alături de tine, cel puțin o veșnicie! Te iubesc enorm!❤️La mulți ani, TOT-ul meu!”, a spus Cleopatra Stratan. Edward nu a rămas indifferent și nici dator. „Îți mulțumesc ca exiști in viața mea și ca îi dai sens! Te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta! Mulțumesc , cea mai frumoasa și specială fata din univers”, a fost reacția lui Edward Sanda.

23 de ani a împlinit pe 8 iulie Edward Sanda. Cleopatra nu a încă majoră, are 17 ani. Cei doi sunt impreună acum la Chișinău, unde pregătesc împreună și o surpriză pe plan musical.

Parteneri