Clipe grele pentru Delia! Gina Matache a fost operată de urgență

Din când în când, problemele vin pe nepusă masă! Cum se simte Gina Matache, după ce a fost operată de urgență? Mama juratei X Factor, declarații la Antena Stars! Artista a avut probleme cu glanda tiroidă!

În urmă cu o săptămână, o veste nu tocmai plăcută provoca panică în rândul tuturor. Gina Matache ajunsese de urgență la spital, pe mâinile medicilor. Mama Deliei a fost operată de glandă tiroidă și a ținut să le mulțumească doctorilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru grija pe care i-au purtat-o.

Cum se simte Gina Matache, după ce a fost operată de urgență? Mama juratei X Factor, declarații la Antena Stars
În plus, mama juratei ”X Factor România”, sezonul 9, a declarat la Antena Stars cum se simte acum, dar mai ales, cât de gravă era starea de sănătate în momentul în care s-a operat. Cu toate nu o deranjau durerile cu care se confrunta, medicii au decis să nu mai amâne momentul, mai ales că nu este de joacă cu o astfel de problemă de sănătate.

Acum este bine și așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, dar mai ales, întâlnirea cu fiicele sale. Din cauza măsurilor în contextul pandemiei de coronavirus, Delia și Oana nu au putut fi alături de mama lor la spital.

”În momentul în care a început să își facă de cap, medicii au decis să facă operația. Vedeam niște schimbări mici, dar pe mine nu m-a deranjat să am dureri, doar că arăta foarte rău și medicul a zis că nu e de așteptat și că nu ne jucăm cu așa ceva. Sărbătorile sunt în suflet. Am trecut de faza în care ne entuziasmam de luminițe. Mi-aș dori să fie și fetele mele alături de mine. E greu, dar având în vedere ce se întâmplă. E mai bine să fim liniștiți și să ne revedem cu bine după.”, a declarat Gina Matache la Antena Stars.

Gina Matache: ”A făcut doctorul frumos un buzunăraș la baza gâtului”

Gina Matache a ținut să precizeze că, din cauza pandemiei de COVID-19, sărbătorile nu vor mai fi ca altădată, când toată lumea era împăcată și se bucura de cadouri și prezența celor dragi. De asemenea, artista a vorbit și despre cum se simte tatăl Deliei, fostul său soț, mai ales că știm că a avut mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului.

Deși a scăpat de ce era mai greu, Gina Matache susține că are un mare disconfort și că operația prin care a trecut i-a schimbat destul de mult viața.

”Era toată lumea împăcată, toată lumea bucuroasă. Se bucurau de micile cadouri pe care le primeau. Dar nu mai e momentul să te gândești la asta acum. Om vedea ce o mai fi. Domnul Matache e mai binișor. Se mișcă de colo până colo. Măcar atât putem să facem. Intervenția nu este mare scofală, ci este ceva ce se practică destul de des la noi. A făcut doctorul frumos un buzunăraș la baza gâtului. Problema este că îți schimbă cu totul modul de viață. Ăsta este marele disconfort.”, a mai spus mama Deliei.

Parteneri