Clipe groaznice pentru Angelica Flutur. Era să renunţe la tot. “M-a ameninţat!”

Foto: click.ro

Angelica Flutur este una dintre cele mai iubite artiste din România. Deși acum se bucură de un succes formidabil în muzică, celebra cântăreață a trecut prin momente atât de grele, încât a fost la un pas să renunțe la marea ei pasiune, muzica.

Angelica Flutur are o viață pe care mulți și-ar dori-o. Datorită vocii sale inconfundabile, artista este cunoscută în toată lumea, fiind deseori chemată să-i încânte pe oameni la diverse evenimente sau spectacole.

De curând, Angelica Flutur și-a deschis inima în fața telespectatorilor „Acces Direct”. Însoțită de un reporter al emisiunii, artista le-a arătat admiratorilor cum arată casa ei situată în vârf de munte, o locuință superbă din lemn, cu un aer de poveste.

Cu această ocazie, Angelica Flutur a făcut o dezvăluire pe cât de emoționantă, pe atât de dureroasă. Frumoasa cântăreață le-a povestit fanilor că la un moment dat a vrut să renunțe la muzică, deoarece îi era teamă că nu se va mai descurca pe mai departe, după ce o persoană cu care a colaborat a amenințat că o va lăsa.

Totodată, artista a povestit că a trecut peste aceste clipe dificile alături de cea care i-a dat viață, mama sa fiind mereu acolo să o ajute.

„O amintire pe care nu am cum să o uit… Mama a fost cea care m-a susținut mereu și nu m-a lăsat să mă las de cântat într-o bună zi în care chiar am vrut să fac asta. Am trecut printr-un moment mai puțin pozitiv, mai puțin plăcut. Lucrasem cu cineva și la un moment dat m-a amenințat că mă lasă. Am plâns foarte mult”, a povestit artista.

Parteneri