Constantin Enceanu unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară de la noi a strâns de-a lungul carierei o adevărată avere

Constantin Enceanu e unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară de la noi, însă artistul a muncit din greu pentru a ajunge să-și îndeplinească visul. Acum are o avere uriașă, însă pentru ea a trebuit să facă multe compromisuri!

Când vine vorba despre artiștii de top de la noi, Constantin Enceanu este cu siguranță unul dintre cei care sunt foarte importanți în muzica populară, însă totodată și unul dintre cei mai bogați.

Cunoscutul artist a reușit să-și vadă visul cu ochii, însă pentru a avea o avere impresionantă, aceasta a vorbit la Antena Stars despre compromisurile pe care a fost nevoit să le facă, astfel încât să aibă grijă de banii săi de fiecare dată și să nu-i cheltuie pe lucruri care nu l-ar fi ajutat în viață.

Constantin Enceanu provine dintr-o familie înstarită, asta pentru că bunicii săi erau unii dintre cei mai bogați oameni din sat pe vremea când el era doar un copil, iar artistul spunea că aceștia aveau 400.000 de lei, o adevărată avere la vremea aceea

”M-am născut cu modul de a fi un om chibzuit. Educația a plecat de la bunici și de la părinți. Tot ce îmi revine e prin muncă cinstită. Bunicii mei au fost oameni cu bani, împrumutau oameni în sat.”, a spus Constantin Enceanu la Antena Stars.

Cântărețul a spus în direct că o singură dată le-a cerut bunicilor săi bani, iar asta nu pentru a investi în ceva, ci pentru a putea să-i înmulțească. Cu greu a făcut rost de o sumă, pe care ulterior a băgat-o în bancă, iar în urma unei dobânzi uriașe acești bani s-au înmulțit, iar prin munca de ani cu ani artistul a reușit să-și poată cumpăra tot ce și-a dorit!

”Nu i-am determinat să mi dea mie ca să investesc în ceva, eu mașină mi-am luat singur. Când a venit revoluția i-am zis << tataie, dă-mi și mie banii ăia să-i pun la bancă…”, a mai spus cântărețul la Antena Stars.

Ce mașină conduce Constantin Enceanu
Constantin Enceanu este foarte pasionat de mașini, iar acesta a scos mulți bani din buzunar pentru bolizii săi de lux.

Aceasta are două mașini, iar una dintre ele ar putea fi numită cu siguranță o avere pe patru roți. Cântărețul a dat pe ea 60.000 de euro, sumă cu care mulți ar putea chiar să-și cumpere două garsoniere în zone bune din Capitală!

Parteneri