Copilul găsit mâncat de viermi și muște a murit! După două săptămâni în care a stat conectat la aparate. Ce riscă mama băiatului

Copilul de 9 ani din Dej care a ajuns în comă la spital, după ce a fost mâncat de viermi şi de muşte, a murit, scrie publicaţia locală Dejeanul.

Băiatul de 9 ani din Dej a murit duminică, după mai bine de două săptămâni în care a fost conectat la aparatele de la Spitalul de Pediatrie din Cluj.

La începutul săptămânii, timp de o zi, medicii au renunţat la medicamentele care îl sedau pentru a-i face mai multe investigaţii. Concluzia a fost că are leziuni neurologice grave, iar în cazul în care supravieţuia, existau toate şansele să rămână o „legumă”.

Mama băieţelului, aflată în arest, ar putea fi cercetată acum pentru fapta de omor. Mama copilului a fost reţinută şi arestată pentru tentativă de omor. Procurorii vor stabili dacă şi bunica baiatului şi concubinul mamei vor fi traşi la raspundere, în condiţiile în care minorul a ajuns în comă, fiind cu trei adulţi în apartament.

Parteneri