Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu din nou împreună după ce s-au despărțit în luna Aprilie: “Trebuie să fim împreună, ca soț și soție”

Toată lumea a fost șocată de vestea despărțirii dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. Cei doi au luat-o pe drumuri separate după 33 de ani de relație, iar lucrurile nu stau prea bine în prezent.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu râd împreună, la o masă de petrecere
Cornelia Catanga a anunțat, în lacrimi, că ea și Pădureanu nici măcar nu mai mănâncă la aceeași masă.

După pandemie, Catanga și Pădureanu vor merge la nunta fiului lor.
Acum, Cornelia Catanga a vorbit mai pe larg despre motivele despărțirii de Aurel Pădureanu, precizând și faptul că vor fi din nou împreună pentru nunta fiului lor, eveniment ce urmează să aibă loc după pandemie.

Motivele despărțirii dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu

Lucrurile între Catanga și Pădureanu nu sunt tocmai bune. Cei doi nu mai dorm împreună din luna aprilie și chiar dacă locuiesc în aceeași vilă, cea din Bragadiru, trăiesc la etaje diferite. Certurile au dus la destrămarea poveștii lor de iubire, cântăreața recunuscând că este mai impulsivă din fire.

„Nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă”, povestește Catanga, pentru Click!

Chiar și așa, nu iau în discuție un eventual divorț, însă artista a menționat că „vor vedea” ce va fi. Continuă, însă, să facă echipă bună pentru cântări, așa cum au făcut-o timp de zeci de an la rând.

„Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați”, a mai povestit Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au format un cuplu timp de 33 de ani, însă s-au căsătorit religios abia în anul 2014. La vremea respectivă, Catanga avea 56 de ani.

Parteneri