Cornelia dansatoarea a îmbrăcat cea mai sumară ținută și a lăsat totul la vedere la 50 de ani

Cornelia dansatoarea, considerată a fi cea mai bătrână dansatoare de manele s-a afișat așa cum nimeni nu o credea în stare! Manelista a îmbrăcat o ținută sumară, care a lăsat totul la vedere.

Dansatoarea, considerată a fi cea mai bătrână dansatoare de manele s-a afișat așa cum nimeni nu o credea în stare! Manelista a îmbrăcat o ținută sumară, care a lăsat totul la vedere.

Cornelia este cea mai bătrână dansatoare de manele. Aceasta s-a afișat, recent, la un eveniment, într-o ținută care a uimit pe toată lumea. Deși a ajuns la vârsta de 50 de ani, nu ezită să se afișeze în ținute care mai de care mai sumare și să-și unduiască formele pe ritmuri de manele. Recent, Cornelia dansatoarea a postat pe Facebook mai multe fotografii de la cel mai recent eveniment la care a participat, iar fanii au fost uimiți de îndrăzneala ei!

Cornelia dansatoarea a îmbrăcat o salopetă neagră, care lăsa la vedere foarte mult din corpul ei, datorită materialului transparent pe care îl avea aceasta, pe lateralul piciorului.

Deși nu mai are formele din tinerețe, Cornelia dansatoare a uimit prin tonusul ei de invidiat și prin faptul că nu prea ascultă nimic din ceea ce spun gurile rele și își trăiește viața făcând ceea ce îi place cel mai mult. Pe Facebook-ul ei au curs râuri de like-uri și complimente, căci admiratorii din lumea virtuală au fost încântați să vadă că la o vârstă atât de înaintată, Cornelia dansatoarea încă mai profesează!

Parteneri