Coșmar! Karmen Minune a visat că a fost părăsită de soț și de fetiță. Care este adevărata poveste?

Karmen Minune a trecut prin clipe îngrozitoare! Frumoasa artistă a trăit un coșmar teribil, simțindu-se părăsită de partenerul său de viață, Bogdan Căplescu, cel care i-ar fi luat și fetița, motiv pentru care s-a consumat și a plâns foarte mult!

Karmen este una dintre cele mai iubite artiste din România. Chiar dacă a luat o pauză de la concerte și evenimente mondene din cauza pandemiei de coronavirus, fiica lui Adrian Minune continuă să păstreze aceeași relație strânsă cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Astfel, Karmen Minune le povestește acestora despre tot ce mai e nou în viața sa, indiferent de cât de personal ar fi subiectul. La fel a făcut și de această dată când artista a tras o sperietură zdravănă din cauza unui coșmar.

Karmen Minune le-a povestit internauților că în timp ce dormea a visat că soțul ei o părăsise pentru o altă femeie. Ba mai mult, în coșmarul artistei, acesta îi luase și fetița, motiv pentru care s-a trezit în lacrimi.

„Vreau să vă spun ceva foarte personal, dar care m-a făcut pe mine să trag niște concluzii serioase. Azi-noapte am avut un vis în care se făcea că Bobo, soțul meu, își găsise pe altcineva și era foarte fericit. Și nu știu cum îmi luase și fata. M-am trezit plângând”, a spus artista pe Instagram.

În continuare, celebra cântăreață a spus că odată cu această „experiență” nefericită, vedeta a tras o lecție foarte importantă de viață, aceea că poate renunța la orice (bani, carieră, faimă), înafara de familie, deoarece pentru ea este cel mai important lucru.

„Cred că a fost cel mai real vis din viața mea și am realizat că în viața asta pot renunța sau pot pierde absolut orice. Când spun orice mă refer la… nu știu, orice. Succesul, faima, banii, absolut orice, dar nu aș putea accepta gândul că nu mai există iubire, pentru că pentru mine soțul și fetița mea sunt iubirea întruchipată. Și cred că pentru orice mamă, soție, fată, iubită, mă rog, cei dragi înseamnă iubirea”, a mai spus Karmen pe rețeaua de socializare.

Ba mai mult, Karmen le-a transmis admiratorilor că în acest fel a învățat să-i aprecieze mai mult pe cei dragi și să le împărtășească mai multă iubire.

„Imaginați-vă cum ar fi să pierdeți lucrul ăsta, care pentru mine e vital. M-a trezit plângând, a fost foarte nasol. Trebuie să apreciem mult mai mult oamenii din jurul nostru și să le spunem mai des că-i iubim”, a continuat artista.

Vedeta a relatat întreg coșmarul la scurt timp după ce s-a trezit din somn.

Parteneri