Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în propriul apartament. Cadavrul era în cadă, deja în stare de putrefacție

Toată lumea este în șoc, după aflarea veștii că actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort, în propria locuință. Pompierii au intervenit târziu în noapte, atunci când au fost chemați și medicii legiști, care au transportat trupul neînsuflețit al lui Mărculescu la INML, pentru autopsie.

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu, ridicat de medicii legiști.

Imagini de la fața locului:

Costin Mărculescu a murit, la 51 de ani.Legiștii i-au ridicat trupul târziu în noapte.Urmează să fie efectuată autopsia.Imaginile surprinse de paparazzii noștri pictează realitatea cruntă cu care ne confruntăm. Costin Mărculescu este, într-adevăr, mort, trupul lui neînsuflețit ajungând pe mâna medicilor legiști sosiți să îi aducă cadavrul la INML.

Legiștii au intervenit la locuința actorului, acolo unde a și fost găsit mort. Mărculescu se afla în cadă și era deja în stare de putrefacție.

Care a fost ultima postare a lui Costin Mărculescu înainte să fie găsit mort în apartament: „Eu am furat startul”

Mărculescu, ultimele cuvinte: ‘Voi pleca printre stele. Mădălina Manole a ştiut ce face’. Ce au descoperit legiștii

Câinele a dat alarma

Potrivit primelor informații, alarma a fost dată de faptul că Mărculescu nu mai răspundea la telefoane de ceva vreme și de lătratul câinelui său, care făcea zgomot de aproximativ trei zile.

Ultima postare în mediul online a lui Costin Mărsculescu a fost pe 27 mai, atunci când a transmis urări pentru ziua de naștere a unui prieten.

“ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase 😄😄🍷🍷🍷🍷🍷 LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!”

Urmează ca medicii legiști să efectueze autopsia actorului și să descopere care a fost cauza morții acestuia.

Parteneri