Crima care a îngrozit o țară întreagă a fost aproape rezolvată! Poliția l-ar fi reținut pe posibilul criminal al tinerei

Ancheta în cazul crimei și incendierii de la Ghimpați care a îngrozit o țară întreagă avansează, iar Poliția l-ar fi reținut pe posibilul criminal al tinerei.

Din ultimele informații, principalul suspect în cazul fetei ucise și incendiate pe un câmp la Ghimpați, județul Giurgiu a fost prins.

În aceste momente el a fost încătușat de politiști și dus la audieri. Sabina, tânăra de 32 de ani, a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Conform România TV, Poliția a reuşit să-l prindă pe principalul suspect al crimei din Ghimpați. Oamenii legii au descins la locuința acestuia şi fac verificări.

În momentul de față anchetatorii suspectează faptul că ucigașul ar putea fi unul dintre clienții de la centrul de masaj din centrul Capitalei, la care femeia lucra. Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă.

Zece zile au trecut de la crima petrecută în județul Giurgiu, și urmată de incendierea victimei pe un câmp din localitatea Ghimpați.

Parteneri