Crimă halucinantă la Brașov! O bătrână a fost omorâtă de un minor și o tânără de 18 ani

O crimă înfiorătoare petrecută luni noaptea în Brașov a pus pe jar poliția. Victima este o bunicuță care s-a trezit în plină noapte atacată de două adolescente care veniseră să o jefuiască.

UPDATE: Cele două adolescente au fost arestate preventiv miercuri seară.

Faptul că le-a surprins pe cele două s-a dovedit fatal, pentru că una dintre fete a ucis-o. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Această poveste care i-a îngrozit până și pe polițiștii criminaliști își are originile în urmă cu două luni de zile, atunci când o tânără de 18 ani din Călărași a cunoscut-o pe Facebook pe cea care avea să-i devină tovarașă de infracțiuni, o adolescent de 17 ani din Brașov, pe care, de altfel, s-a și decis să o viziteze, plecând practic de acasă.

După ce s-au perindat prin oraș și au locuit la diverse adrese, rămânând fără bani, cred anchetatori, ar fi decis să meargă în vizită la o mătușă mai îndepărtată a brașovencei, despre care existau informații că ar avea ascunse bijuterii, dar și o colecție impresionantă de aparate de fotografiat, extrem de valoroase.

Prinse după doar câteva ore

În jurul orei 3 dimineața, cele două adolescente au intrat prin efracție în casa femeii și au început să cotrobăie.

Și-au luat chiar măsuri de precauție pentru a nu fi prinse, s-au descălțat pentru a nu face gălăgie și lucrurile s-au complicat în momentul în care victima s-a trezit.

Acela a fost momentul fatal. Tânăra din Călărași a atacat-o pe femeie cu un cuțit și a ucis-o. În momentul în care au încercat să dispară de la locul fărădelegii cu prad lor au fost observate de un vecin, alertat probabil de țipetele disperate ale victimei.

Câteva ore mai târziu polițiștii au reușit să le identifice pe agresoare, pe baza imaginilor surprinse de anumite camere de supraveghere din zonele pe care le-au traversat și așa au ajuns să fie reținute.

Cea din Călărași este acuzată de furt calificat și omor, în timp ce prietena ei va fi acuzată doar de furt calificat.

Parteneri