Cristian Irimie, fostul secretar de stat al Ministerului Sănătăţii, s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani

Veste șoc la primele ore ale dimineții! Cristian Irimie, fostul secretar de stat al Ministerului Sănătăţii, s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani! Ce i-a provocat decesul renumitului medic din Suceava?

Zi de doliu atât pentru politica românească, cât și pentru medicină. Cristian Irimie, fostul secretar de stat al Ministerului Sănătăţii, a murit în această dimineață la vârsta de 67 de ani. Potrivit primelor informații, renumitul medic de obstetrică – ginecologie din Suceava, ducea o luptă grea cu boala de mai bine de câțiva ani.

Cristian Irimie a făcut infarct
Cristian Irimie suferea de cancer la colon. Din nefericire, boala a fost mai puternică, iar în această dimineață, fostul secretar de stat s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. Cristian Irimie a condus Direcția de Sănătate Publică Suceava și Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Ultimii patru ani din viață i-a petrecut ca și consilier local în județul în care era renumit.

Pe rețelele de socializare ale fostului secretar de stat, curg în șir mesaje de tristețe și de condoleanțe. Familia, prietenii, apropiații, dar și cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pe Cristian Irimie pentru munca sa, nu concep pierderea acestuia.

”Am aflat cu imensă tristețe că renumitul medic Irimie Cristian s-a stins din viață, în această dimineață. Sunt profund marcată de aceasta veste îngrozitoare. Cristian Irimie a fost un medic talentat și dedicat, un secretar de stat uman, consilier local în Consiliu Local Suceava și, sigur, lista mai poate continua pentru că a fost un om implicat în viata cetății.”, este unul dintre mesaje.

Parteneri