Cu ce se ocupă acum Mirela Vaida în izolare după ce emisiunea Acces Direct a fost suspendată

Mirela Vaida se află în izolare după ce emisiunea ”Acces Direct” a anunțat că nu mai este live. Ce face vedeta de la Antena 1 în tot acest timp!

Mirela Vaida, dar și colegii săi de la Acces Direct sunt în izolare, asta după ce în ultimele zile au fost depistate mai multe cazuri pozitive cu noul coronavirus în interiorul echipei! Ce face vedeta în aceste momente!

Mirela Vaida, precum și alți colegi de-ai săi de la emisiunea ”Acces Direct” sunt în aceste momente în izolare, asta după ce în ultimele zile au fost depistate mai multe cazuri pozitive în interiorul echipei, printre care și cele două persoanaje care au ajuns deja virale: Vulpița și Viorel!

Iată că pentru Mirela Vaida nu este deloc rea această perioadă, deoarece acum are și mai mult timp pentru copiii săi, dar și pentru familie. Vedeta le-a prezentat fanilor săi de pe Instagram cum arată câteva minute din viața sa alături de cei mici.

Prezentatoarea le-a amenajat acestora o piscină în curte, dar și un loc de joacă pentru a nu se plictisti, mai ales că nu au voie să iasă prea des din locuința lor în acest timp!

Vedeta a publicat pe Instagram un clip video din momentul în care se juca cu pernele alături de copii. Aceștia sunt extrem de energici, dar și foarte fericiți, cu siguranță, deoarece mama lor stă mai mult cu ei!

Parteneri