Culiță Sterp a uimit din nou! Declarația făcută special pentru fratele său: “Frăția nu se măsoară în bani , nici în avere…”

Culiță Sterp i-a transmis un mesaj emoționant fratelui său, Iancu. Artistul i-a surprins pe toți fanii lor.

Culiță și Iancu Sterp sunt extrem de apropiați. Cei doi artiști au fost învățați de mici de mama Geta să se iubească și să se respecte. Femeia le-a oferit o educație bună și i-a susținut în toate. Chiar și acum, după ce au crescut, este alături de ei indiferent de deciziile pe care le-ar lua.

Zilele acestea, cei doi frați au filmat un videoclip împreună, pe care fanii abia așteaptă să îl vadă. A fost o filmare cu peripeții, deoarece o persoană și-a pierdut viața chiar sub ochii lor, pe plajă. Artiștii au promis în ciuda tuturor celor întâmplate, că a ieșit ceva foarte tare.

Culiță Sterp ține mult la fratele lui, iar recent l-a surprins cu un mesaj foarte emoționant. Pentru el, frăția nu se măsoară în bani, ci doar în dragoste. Iancu sigur s-a bucurat când a citit ceea ce i-a transmis el, dar și când a văzut imaginile postate de acesta.

“Frăția nu se măsoară în bani , nici în avere, ea se măsoră în dragoste! ❤️ Premieră în România , ce am făcut, o să vedeți curând!”, a scris Culiță Sterp în dreptul imaginilor de pe Instagram.

Nici reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Internauții le-au transmis mesaje care mai de care mai drăguțe și au înroșit imediat butonul de like.

“Frăția trebuie măsurată în trăiri și sentimente.. Nici de cum în bani și fapte”, “Sângele apa nu se face.. Frate tot la frate trage…fiti uniți, indiferent de împrejurări.. Si la bine și la greu tot ii și pe frații tăi”, “La cât de uniți sunteți, nimeni și nimic nu vă poate despărți. Are @mama.geta 4 lăstari pe care ii udă cu multă dragoste și iubire. ♥️♥️♥️♥️”, au scris fanii în comentarii.

Parteneri