Culiță Sterp este din nou îndrăgostit, Carmen de la Sălciua este istorie. Imaginea cu noua iubită a cântărețului

Carmen de la Sălciua e istorie? Culiță Sterp continuă să dea din ce-l ce mai multe semne, cum că ar avea o nouă iubită! Faimosul cântăreț i-a lăsat mască pe toți după ce s-a afișat extrem de apropiat alături de o brunetă focoasă!

Între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp pare să nu ma existe nicio șansă de împăcare. După ce s-au despărțit și împăcat de mai multe ori, ultima dată când au hotărât să se despartă s-au ținut de cuvânt, căci nu au mai fost văzuți deloc împreună.

De curând, Culiță Sterp și-a luat fanii prin surprindere printr-o declarație bombă! Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, celebrul artist a transmis câteva cuvinte de dragoste, ce i-a pus serios pe gânduri pe admiratori.

Deși nu a spus cui îi este adresată declarația de dragoste, Culiță Sterp a dat de înțeles că ar avea o nouă iubită, spunând că iubește persoana respectivă și că își dorește să-și întemeieze o familie împreună.

„Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult”, a declarat Culiță Sterp în cadrul emisiunii.

Culiță Sterp, o nouă relație?
Acum, Culiță Sterp le-a dat din nou emoții mari fanilor, printr-o postare de senzație pe Instagram! Cântărețul le-a împărtășit acestora o imagine ce lasă loc de multe interpretări, deoarece în fotografie se afișează foarte apropiat de o domnișoară misterioasă. În timp ce Culiță Sterp are un zâmbet imens pe buze, bruneta își ține capul pe umărul său, ba mai mult, îi îmbrățișează brațul.

Parteneri