Culiță Sterp și-a șocat fanii! După o cântare la care a câștigat sute de euro, a scos teancul cu bani și a împărțit copiilor sărmani

Culiță Sterp, gestul prin care și-a șocat fanii! Manelistul a fost asaltat de mai mulți copii, în timp ce venea de la o cântare.

Culiță Sterp și-a emoționat fanii! Cum a ajutat mai mulți copii nevoiași. Culiță Sterp și-a surprins fanii cu ultimul său videoclip postat pe Instagram. În timp ce se întorcea de la o cântare, manelistul a fost as…altat de către mai mulți copii. Aflat în mașină, cei mici l-au rugat să le pună o melodie. După ce i-a mulțumit pe băieți, Culiță Sterp a făcut un gest neașteptat. A scos un teanc de sute de euro, printre care se aflau și bancnote în lei.

„Care e mai săr…ac dintre voi să vă dau niște bani? Vă dau 50 de lei pentru câte unu, dar numai la ăștia mici!”, a declarat Culiță. Într-un final, manelistul a cedat și le-a oferit tuturor câte 50 de lei.

Fanii au rămas profund impresionați de gestul lui Culiță Sterp. „Ești un om deosebit! ❤️”, „Se supăra Becali”, „Să le mulțumești părinților tăi în fiecare clipă din viața ta pentru educația ta. Felicitări pentru omenie! ”, au fost câteva dintre zecile de comentarii ale fanilor.

Parteneri