Cum a reușit Alex Velea să cucerească inima Antoniei. Mesaj impresionant al vedetei

Pe 13 mai, Alex Velea a împlinit frumoasa vârsta de 36 de ani, motiv pentru care iubita sa, Antonia a decis să îi transmită un mesaj emoționant. Aceasta a mărturisit ceea ce îi leagă pe cei doi atât de strâns încât să formeze o familie frumoasă.

Toată lumea poate confirma că relația pe care o au Antonia și Alex este una unică. Aceștia au trecut prin numeroase greutăți și totuși sunt împreună și se iubesc ca în prima zi. Cei doi artiști sunt alături unul de celelalt de mai bine de șase ani și au împreună doi băieți. Akim și Dominic s-au alăturat în familia Antoniei alături de fetița din prima sa căsătorie, Maya.

Mesaj plin de iubire, de ziua lui Alex

Artista mărturisește că îi poartă lui Alex o dragoste intensă, alături de respectul pentru omul care i-a demonstrat că este.

“Eu nu cred ca intelegi cat de mult te iubesc, cat de mult bine mi-ai facut si imi faci, cat de mult te respect, cat de mult imi este drag de tine. Eu nu cred ca intelegi cat de mult m-am atasat de tine!”

Antonia nu evită să spună lumii întregi ce tată și soț minunat este Alex.

“Ma topesc cand vad cum ii iubesti pe copiii nostri, un om atat de bun cu un suflet asa de mare nu am mai intalnit! Este o chimie rar intalnita intre noi si imi doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne protejeze de negativitatea din jur ca sa ajung sa te iubesc cu acelasi foc (chiar si mai mult) atunci cand vom imbatrani.”

Gândurile Antoniei merg până după perioada de ieșire din izolare. Artista se gândește cu dor la perioada aceasta, în care a putut petrece mai mult timp alături de Alex. Cu siguranță, după relaxarea măsurilor, cei doi vor începe să participe la concerte și evenimente.

“Sincer….o sa imi fie dor de tine cand iesim din aceasta carantina….truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday! Alex Velea”

Parteneri