Cum arată acum fetițele lui Cristi Chivu. Natalia și Anastasia cresc departe de lumea mondenă

Apare rar la emisiuni de televiziune și nu dă interviuri aproape niciodată, dar Adelina Chivu poate fi admirată pe pagina ei de Instagram, unde are peste 85 de mii de urmăritori.
Acolo postează uneori și fotografii cu fetele superbe pe care le are alăruri de Cristi Chivu. Natalia și Anastasia cresc departe de lumea mondenă românească, la Milano, și se fac tot mai frumoase. Mai mult, par combinația perfectă dintre cei doi părinți și au moștenit ce e mai bun de la amândoi. Natalia a împlinit de curând 11 ani, iar Anastasia 10.

Adelina și Cristi au 12 ani de căsnicie și se iubesc ca în prima zi. De fapt, nu chiar ca în prima zi. Pentru că la început, ea nu a fost prea interesată. Fotbalistul a curtat-o șase luni, după care a reuşit în sfârşit să o convingă să vină în Italia şi să o aibă faţă în faţă. Atunci ea a făcut ceva ce ar fi impresionat o altfel de fată. Nu pe Adelina. Mai precis, i-a dat cardul lui premium pentru cumpărături. Adelina l-a refuzat politicos, dar foarte ferm: “Mulţumesc, nu e nevoie, am bani la mine.” Atunci, el a privit-o zăpăcit: a înţeles că pentru el reprezenta o altă lume: aceea unde nu conta că el era multimilionar, ci era important cine era cu adevărat Cristi Chivu.

Parteneri