Cum arată femeia care s-a căsătorit cu ea însăși. A decis să nu-și mai caute jumătatea pentru că… – FOTO

Linda a luat decizia de a se căsători cu ea însăși în urmă cu ceva timp, dând startul unui șir de controverse, dar și transformându-se într-o influenceriță în mediul online. Cazul ei rămâne și astăzi viralizat pe rețelele de socializare, domnișoare din toată lumea comentând pe baza declarațiilor femeii. Ce a stat în spatele deciziei Lindei de a se căsători cu ea însăși?

În anul 2017, Linda Doktar, originară din Australia, s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie intimă, pe o plajă, în fața a trei prieteni apropiați. Femeia, care lucrează ca și coach, susține dragostea de sine.

Decizia de a se căsători cu ea însăși a luat-o după o despărțire dureroasă!

În ziua nunții, a purtat o rochie albă și s-a uitat într-o oglindă atunci când a rostit jurămintele.

„M-am căsătorit! Cu mine însămi. Am experimentat cel mai puternic ritual de iubit cu sine (…). Mi-am promis să mă iubesc, onorez și să îmi respect sufletul azi, mâine, tot timpul. Ieri am luat decizia să devin propriul meu suflet pereche și prieten. Sunt un întreg și este rândul tău să te alegi”, dezvăluia femeia pe social media.

Totuși, Linda a anunțat că „această ceremonie nu este făcută pentru că nu am avut cu cine sau pentru că nu vreau să fiu cu cineva în viitor”.

Cu toate acestea, actului căsătoriei cu sine nu este recunoscut oficial în Australia. După nuntă, Lidia a hotărât să-i ajute și pe alții să se căsătorească cu ei însuși, scrie Spynews.

Parteneri