Cum arată membrii familiei Bundy în 2020. Al Bundy este și astăzi o adevărată legendă

“Married with children”, sau “Familia Bundy”, așa cum a fost cunoscut în România, a fost un adevărat serial-fenomen, care a fost difuzat la tv timp de 10 ani, din 1987 până în 1997. Al Bundy este și astăzi o adevărată legendă, însă nu i-am uitat nici pe ceilalți membri ai familiei Bundy: roșcată Peggy și cei doi copii – Kelly și Bud.

Dacă Ed O’Neill este la fel de popular și în 2020, jucând în serialul super premiat Modern Family, Christina Applegate a rămas și ea în atenția publicului, iar Katey Sagal a jucat și ea în diverse seriale de succes, despre David Faustino nu s-au mai aflat prea multe lucruri în ultimii ani.

Bud Bundy's Rap Career?! Hear David Faustino's Music - LA Weekly

În vârstă de 46 de ani, interpretul lui Bud Bundy a apărut și el în câteva producții cinematografice, dar fără prea mare succes. În 2017 a apărut în 8 episoade din “Tânăr și neliniștit”, iar timp de trei ani a pus voce în Dragons: Race to the Edge.

Peggy Bundy, sexy la 62 de ani - Divertisment > Vedete - Eva.ro

 

În 2007, Faustino a fost arestat posesie de marijuana, însă acuzațiile au fost retrase după ce a acceptat să urmeze un program de reabilitare.
În anii ’90 și-a încercat norocul și în lumea muzicii rap, sub numele D’ Lil.

În continuare, Faustino este pasionat de muzică și pune noutăți legat de acest aspect din viața sa pe pagina oficială de Instagram. Profeseaza acum ca DJ.Cât despre viața personală, David Faustino este un bărbat divorțat, dar care în prezent este într-o relație serioasă, iar în 2015 a devenit tăticul unei fetițe.

Acesta se mândrește cu partenera sa, Lindsay Bronson, de câte ori are ocazia: este și firesc, având în vedere că este o femeie superbă.

Parteneri