Cum arată Olivia de Havilland ultima vedetă a vechiului Hollywood la vârsta de 104 ani

Olivia de Havilland, ultima vedeta a vechiului Hollywood, a implinit 104 ani. Cum arata indragita actrita.Exista putini veterani ai epocii de aur de la Hollywood care sunt inca in viata. Dar Olivia de Havilland , care implinit 104 ani miercuri, a fost intotdeauna o exceptie de la reguli.

In 1944, ea a abordat sistemul studioului, depunand actiune impotriva Warner Bros. Victoria ei a ajutat sa puna capat sistemului de studio si a redefinit afacerile de filmare.

La 19 ani, de Havilland si-a facut debutul in film in 1935, „A Dream Mightummer’s Dream”; intr-un contract de sapte ani, care era standard pentru actori.

Castigatoare a doua premii Oscar, ultima supravietuitoare din distributia celebrei pelicule, ”Pe aripile vantului” are acum 104 ani. Da, vorbim despre Olivia de Havilland!

A jucat in multe filme, insa cel care a consacrat-o si care i-a inscris numele in lista monstrilor sacri ai Hollywood-ului este rolul din Pe aripile vantului, productie iconica a cinematografiei americane, film care nu lipseste din colectia niciunui cinefil.

In anul 1939, Olivia de Havilland era aplaudata, la premiera faimoasei ecranizari a romanului lui Margaret Mitchell, de 300.000 de oameni, record greu de egalat.

Acum, ea este singura supravietuitoare dintre colegii ei de platou.Actrita traieste la Paris de 50 de ani. Inca mai apare in public, dar foarte rar.

Olivia se bucura de o plimbare cu bicicleta.

In iunie 2017, a devenit cea mai in varsta femeie care a primit vreodata titlul britanic, o onoare care i-a fost acordata de regina Elisabeta a II-a.

Intrebata cum se simte la aceasta varsta inaintata, pe cand inca nu implinise 100 de ani, Olivia a raspuns: „Ce cred despre senectute?

Sunt innebunita dupa ea. Nu as schimba-o pentru nimic in lume!’. Si iata ca isi traieste anii din plin si, dupa cum arata, suntem convinsi ca va mai sufla in multe lumanari de tort.

Parteneri