Cum au ajuns Vulpița și Viorel cunoscuți. De ce a mințit Veronica că a fost violată de mai mulți bărbați

Slabe șanse să dai de cineva care măcar n-a auzit de Vulpița și de Viorel. Cei doi soți din Blăgești fac înconjurul internetului cu aparițiile lor de la „Acces Direct”. Dar oricât de faimoși or fi, sunt mulți cei care nu știu care este povestea lor și cum au ajuns să facă atâtea furori.

Să începem cu începutul. Principalul personaj în acest tablou este Veronica Stegaru. Este o tânără simplă, de 22 de ani, din comuna vasluiană Blăgești. A crescut într-o sărăcie lucie, de care a încercat să scape prin măritiș.

Și așa a ajuns, ați ghicit, în brațele lui Viorel Stegaru (33 de ani), cel care a luat-o de soție. Împreună au și un copil, o fetiță în vârstă de doi ani.

Însă, fata simplă de la Blăgești, care apărea prin presă îmbrăcată modest și cu o căciulă groasă pe cap, nu mai există. Odată cu aparițiile ei la TV, Veronica s-a transformat într-o „divă de București”, care stârnește numeroase opinii oriunde s-ar duce, mai ales în mediul online.

Veronica are, cu ajutorul emisiunii, și conturi pe rețelele de socializare. Pe Facebook și pe Instagram, oamenii își dau mereu cu părerea și există mereu certuri, în comentarii, între cei care o susțin și cei care o critică.

Viorel și Vulpița, prima apariție la TV

Dar cum de au ajuns cei doi să apară la televizor? Presa i-a luat în atenție încă înainte de acest moment. La începutul lunii ianuarie, în 2020, ziarul local „Vremea Nouă” a scris despre cazul Veronicăi Stegaru, la vremea locală fiind o simplă tânără din Vaslui care acuza că a fost răpită și violată de trei bărbați.

Incidentul a ajuns apoi și la „Acces Direct”, emisiune bine cunoscută pentru prezentarea diverselor cazuri sociale. Drept urmare, pe 13 ianuarie 2020, Viorel și Veronica au ajuns în platoul Mirelei Vaida.

Câți bani a făcut Vulpița din aparițiile la TV

Doar că s-a dovedit că lucrurile nu erau așa cum păreau. Veronica a mințit în legătură cu multe lucruri și s-a dovedit că a mers cu mai mulți bărbați voluntar. Comportamentul ei ușor pisicesc i-a câștigat și porecla de „Vulpița de la Vaslui”, pusă de Mirela Vaida.

Cum audiențiele au fost pe măsură, soții Stegaru au continuat să revină în platou și să fie protagoniștii ai tot felul de situații. La un moment dat, Vulpița s-a lansat și în muzică, având piese cu milioane de vizualizări pe Youtube.

Potrivit site-urilor de specialitate, media de câștiguri pe Youtube este de 2.000 de dolari la un milion de vizualizări. Cum piesele Vulpiței au strâns aproape 20 de milioane de curioși, putem deduce că Veronica și-a cam umplut buzunarele!

Vulpița și Viorel au fost infectați cu COVID

Coronavirusul nu i-a evitat nici pe cei doi soți din Blăgești. Chiar cu câteva zile înainte de încheierea sezonului, echipa „Acces Direct” anunța că Viorel și Veronica se infectaseră cu COVID. Cum au mai fost ulterior confirmate și alte cazuri, emisiunea s-a terminat mai devreme, pentru siguranța angajaților.

Cum spitalele erau pline de bolnavi, soții Stegaru s-au tratat de acasă și au stat în izolare timp de 14 zile. Așadar, ei sunt Viorel și Vulpița de la „Acces Direct” și aceasta a fost povestea lor… până în prezent!

Parteneri