CUTREMURĂTOR! Avocații din cazul dosarului Caracal au anunțat că lipsesc probe importante

Noi informaţii şocante în cazul celor două fete răpite de Gheorghe Dincă! Avocaţii au explicat ce probe au dispărut din dosarul cazului Caracal şi ce s-a întâmplat la audieri.Probele care au dispărut din dosarul Caracal

În urmă cu mai bine de un an, România făcea cunoştinţă cu monstrul din Caracal! Presupusele crime ale lui Gheorghe Dincă au făcut înconjurul tării, detaliile cazului fiind de-a dreptul şocante. Din păcate, nici acum bărbatul nu şi-a primit pedeapsa, dat fiind că acesta îşi modifică mereu declaraţiile făcute în faţa judecătorilor. De curând, Dincă a relatat că a avut complici în răpirea celor două fete, Alexandra Măceşanu şi Luiza Medelcu. Mai exact, ar fi vorba despre patru persoane care fac parte din Clanul Sportivilor.

„Am fost amenințat, șantajat și bătut pentru a face acele declarații. Numai un prost poate să creadă că am ars-o pe Alexandra Măceșanu în acel butoi. Oasele au fost aduse de adevărații răpitori în seara de 25 și plantate în butoi. Cei 4 lucrează în rețea, împreună cu oameni din instituțiile statului”, a spus Gheorghe Dincă.

De asemenea, avocatul familiei Melencu, Carmen Obârşanu, vorbeşte despre anumite probe care au dispărut subit de la dosar şi precizează că nu s-a făcut o cercetare reală în ceea ce îl priveşte pe presupusul criminal.

„Eu cred că ar trebui să lăsăm toate aceste teribilisme, că se face aşa, că leşină căutând fetele. Toate aceste minciuni să fie îndepărtate şi să pornim o cercetare reală. Am văzut că de un an de zile nu se face nicio cercetare la SIIJ. Am stat de vorbă cu Dincă şi cu Risipiţeanu. Am constatat că ceea ce se vehiculează în public nu corespunde cu ceea ce rezultă din dosar. Am citit din dosar şi rezultă că au dispărut multe probe. Nu se poate aşa ceva decât dacă anchetatorii au fost fraţi cu cei care le-au sustras”, a declarat Carmen Obârşanu.

Alexandru Cumpănaşu: “Este inacceptabil să asistăm la aşa ceva”

Şi Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, este de părere că ceva ciudat are loc, dat fiind că magistraţii nu au aflat încă ce s-a întâmplat, de fapt, cu cele două tinere.

„Nu înţeleg, e dincolo de capacitatea umană, de ce procurorii şi poliţiştii nu îl audiază în acest moment pe Gheorghe Dincă pentru a spune unde se află cele două fete. Dincolo de toate lucrurile făcute de mântuială sau pentru a acoperi, pe care toţi cetăţenii României le-au înţeles.. Nu mai există unul care să nu fi înţeles că s-a muşamalizat. Problema mea e alta. De trei de luni de zile, acest individ neagă omorârea celor două fete. Atunci, de ce niciun procuror nu l-a audiat ca să spună unde sunt.

Este inacceptabil să asistăm la aşa ceva. Un presupus criminal neagă omorârea a două persoane, iar statul asistă pasiv fără ca măcar să-l audieze, măcar de ochii lumii”, a declarat bărbatul.

Parteneri