Dan Bittman este unul dintre cei mai controversați artiști, de-a lungul carierei sale

Dan Bittman este unul dintre cei mai controversați artiști. De-a lungul carierei sale, cântărețul și-a înșelat soția, a criticat autoritățile, ba chiar a fost pus la zid pentru că ar fi cântat pentru un anumit partid politic.

Dan Bittman a fost mereu o figură controversată a showbiz-ului autohton.
Recent, artistul a iscat o nouă tevatură după ce s-a arătat deranjat de măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei.
Dan Bittman a fost și este un bărbat extrem de curtat, dar și foarte guraliv, fapt ce i-a adus, de-a lungul timpului, de când se află în lumina reflectoarelor, mai multe probleme.

Ultimul scandal în care a fost implicat este cel împotriva măsurilor anti-COVID-19 impuse de autorități. Astfel, artistul s-a arătat indignat de felul în care se manageriază toată problema pandemiei, care, spune el, o să aducă populația la sapă de lemn.

”Pericolul există. Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici. Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă în felul în care mi se restrânge acum, în plină democraţie. Sunt nişte drepturi, pe care cred că încă le mai avem”, a spus artistul în urmă ce câteva zile.

De asemenea, un alt scandal monden a fost atunci când s-a aflat de relația pe care a avut-o cu Monica Odagiu, tânăra de 24 de ani, pentru care Bittman și-a lăsat soția după 29 de ani de mariaj și alături de care are trei copii. În acest caz, se pare că solistul trupei Holograf a plecat de acasă pentru a se muta cu noua cucerire, de care, din păcate, acum a ajuns să se despartă.

Relația amoroasă dintre Monicăi Odagiu și Dan Bittman ar fi început în anul 2015 atunci când s-au cunoscut pentru prima dată. Astfel că, un an mai târziu, cei doi au colaborat pentru o piesă, iar în anul 2017 lucrurile au început să devină și mai serioase, ca în acest an să se concluzioneze totul. Se pare că la fel de repede cum s-a aprins flacăra iubirii, la fel s-a și stins, căci după ce s-au mutat împreună, luna trecută, amorezii și-au spus adio.

Șirul nu se termină aici, căci mai sunt multe de spus, însă încă un scandal care a avut răsunet în showbiz, a fost atunci când, în anul 2018, Dan a dat-o în bară. În cadrul evenimentului pe care l-a prezentat „50 de ani de Sector 5”, vedeta a avut grijă să-l invite pe scenă pe Daniel Florea într-un mod deosebit, fapt ce i-a adus un val de critici. Atunci, pe lângă unii fani, și colegii de breaslă l-au pus la zid pe Dan Bittman. Însă, gurile rele au fost imediat astupate, căci au fost multe vedete care i-au ținut partea cântărețului.

Parteneri