Dani Mocanu le-a dezvăluit fanilor că urmează să se lase de muzica de petrecere și dorește să îl slujească pe Domnul

Gata cu secretele, gata cu mesajele dure și cu injuriile! Dani Mocanu este alt om! Artistul le-a dezvăluit fanilor, prin intermediul unui blog, că, surpriză: se pocăiește! În plus, fostul manelist s-a filmat chiar în timp ce mângâie ”Biblia” și i-a îndemnat pe cei din mediul online să-i urmeze exemplu! Care este, de fapt, motivul pentru care a luat această decizie?

După o viață plină de dezmăț, Dani Mocanu renunță la tot pentru Dumnezeu! Adio femei, adio amenințări, adio viață depravată, căci, artistul ia calea lui Dumnezeu și se pocăiește! În urmă cu câteva zile, ”Regele Vizualizărilor”, așa cum a fost intitulat, a postat câteva mesaje pe contul de Instagram în care le spunea fanilor că se lasă de muzică, fără a le da, însă, un motiv solid pentru care a luat această decizie!

Asta până aseară, când, Dani Mocanu a postat pe canalul său de YouTube un vlog în care le-a spus adevărul celor care îl apreciează și care i-au fost aproape de-a lungul carierei de manelist. Unde mai puneți că artistul îi îndeamnă și pe fanii săi să-i urmeze exemplul? Dani le-a spus celor din mediul online că o să facă tot ceea ce îi stă în putință ca să convingă măcar zece persoane dintre milioanele care îl urmăresc să se pocăiască!

”Am două milioane și jumătate de persoane pe YouTube care îmi urmăresc zilnic activitatea. Din 2,5 milioane de persoane, eu cred și îmi doresc din tot sufletul meu și o să mă străduiesc și o să-mi pun toate puterile să pot convinge măcar zece persoane din atâtea milioane să se pocăiască și să-l urmeze pe Dumnezeu. Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la el!”, a zis Dani.

Dani Mocanu: ”Nu puteam să ies în evidență cu lucruri frumoase! Trăim în România!”

Și dacă credeați că asta este tot, vă înșelați amarnic! ”Regele” consideră că tot succesul și toată faima pe care a obținut-o fac parte, de fapt, din planul lui Dumnezeu pentru el! De ce? E simplu! Să poată să atragă câți mai mulți oameni, iar la final, surpriză: să-i aducă aproape de Domnul! Vă dați seama că nu putea să vină cu melodii de dragoste și floricele!

Dani consideră că publicul din România se axează pe alte teme atunci când vine vorba de industria muzicală, nicidecum hiturile care se aud zi de zi la radio! Trebuie să ”lovești tare” la acest capitol dacă vrei să ai succes, iar el a știut cum să facă asta din plin! Nu, nu pentru că așa a învățat de mic, ci pentru că Dumnezeu ”a turnat mir peste el” ca să spargă toate topurile din România!

”Ăsta a fost planul lui Dumnezeu! Să fac ceva, să ies în evidență, să acaparez cât mai multă lume, să am un public atât de larg, încât să-l pot lăuda pe Dumnezeu în fața voastră! Nu puteam să ies în evidență cu lucruri frumoase! Păi trăim în România! Cu ce să ies în evidență aici? Să cânt melodii de dragoste? Nu vedeți că ăștia nu au niciun succes? Trăim în România! Dacă cânți de c****, pești și arme, atunci ai notorietate! El a turnat un mir peste mine ca să sparg topurile”, a continuat el.

Parteneri