Daniela Crudu s-a mutat în vila lui Gabi Bădălău de unde și-a alungat soția. Cu toate că bărbatul nu este divorțat încă

Fosta asistentă TV, Daniela Crudu, a făcut un pas mare în relația sa cu Gabi Bădălău. Cei doi s-au mutat împreună într-o vilă din Bolintin Vale, imediat după ce s-au întors dintr-o vacanță romatică petrecută împreună pe o insulă exotică.

Daniela Crudu și Gabi Bădălău au o relație de două luni. Bruneta s-a mutat recent în casa lui Gabi, de unde fosta soție a acestuia, Claudia Pătrășcanu, a fost alungată în 2019, împreună cu cei doi băieți ai cuplului.

Apropiații lui Bădălău spun că relația nu este serioasă, chiar dacă, momentan bruneta a decis să locuiască la el.

„Gabi le aduce pe toate să locuiască la el. Așa îi place lui, să le aibă pe toate la dispoziție. Asta nu înseamnă că gata, e îndrăgostit sau o ia de nevastă. Va scăpa de ea la fel cum a scăpat de toate celelalte”, au declarat surse pentru Impact.ro.

În prezent, Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, însă asta nu l-a împiedicat să își refacă viața alături de Daniela Crudu.

Cei doi se luptă pentru custodia băieților lor, Gabriel, în vârstă de 6 ani și Nicholas, de 3 ani jumătate, dar și pentru împărțirea bunurilor.

Claudia Pătrășcanu a făcut publică decizia ei de a se despărți de Gabi Bădălău.„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte… restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate”, scria ea pe contul de Instagram.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2015 și au decis să divorțeze 3 ani mai târziu.Fosta asistentă TV a fost bătută în trecut de partenerii de viață. Ea a ajuns la spital chiar la începutul acestui an, după ce a fost agresată de iubitul croat în fața blocului în care locuia. Vedeta a mai fost agresată și de fostul fotbalist de la Steaua, Mihai Costea, în timpul relației.

Parteneri