Daniela Crudu se iubește cu un bărbat însurat celebru. Cei doi și-au făcut vacanța de vară împreună la mare. Cine este milionarul

ptr

De la începutul lunii iulie și până acum, pagina de Instagram a Danielei Crudu a fost populată cu foarte multe fotografii realizate la mare, semn că vedeta profită din plin de zilele însorite.

Chiar dacă în toate fotografiile postate în mediul online Daniela Crudu apare singură, jurnaliștii de la Cancan aruncă bomba și dezvăluie că frumoasa brunetă se relaxează alături de un milionar celebru din România.

Zilele trecute, Cruduța a postat pe Instagram câteva fotografii și filmulețe realizate pe un yacht, iar sursa citată anunță că vedeta s-ar afla pe ambarcațiune alături de nimeni altul decât Gabi Bădălău, cel care în acte încă îi este soț Claudiei Pătrașcanu, chiar dacă ei s-au despărțit. Aflați în plin proces de divorț, Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu nu își mai vorbesc și se luptă în instanță pentru custodia celor doi băieți pe care îi au împreună.

Cei de la Cancan au dezvăluit că atât Daniela Crudu, cât și Gabi Bădălău au postat în weekend fotografii de pe același yacht și cu aceleași peisaje în jurul lor, astfel că relația lor n-ar mai putea fi ascunsă, oricât de mult și-ar dori cei doi.

Parteneri