Daniela Gyorfi, distrusă după ce a pierdut trei sarcini și a trecut printr-o dramă cumplită

În ziua de astăzi, Daniela Gyorfi este o femeie fericită și împlinită. Are o căsnicie frumoasă, care i-a adus-o și pe Maria, fetița ei! Până să o aibă pe ea însă, cântăreața a trecut printr-o dramă cumplită. A pierdut trei sarcini și nu se mai aștepta să devină mamă.

Cea mai mare durere a Danielei Gyorfi! Vedeta a pierdut trei sarcini. „Am avut și depresie, plângeam din orice”

Drama neștiută a Danielei Gyorfi!Cântăreața a pierdut trei sarcini.
Nu se mai aștepta să aibă copii, dar iată că viața i-a surâs într-un final.
Nimic nu este mai dureros pentru o femeie decât pierderea unui copil. Daniela Gyorfi a pierdut trei sarcini, așadar nici nu ne putem imagina câtă durere a putut duce în sufletul ei. Cântăreața și-a dorit, cu ardoare, să devină mamă.

Cum de a pierdut Daniela Gyorfi mai multe sarcini

Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de George Tal, cu care este de 14 ani împreună. Încă de când la cunoscut, Daniela și-a dat seama că el este bărbatul vieții sale. Ce putea să urmeze altceva, decât dorința unui copil. Nimic nu unește mai tare un cuplu și nu îl face mai fericit decât venirea pe lume a unui micuț. Cântăreața s-a pus pe fapte și a rămas însăcinată…dar bucuria i-a fost de foarte scurtă durată!

„Pe la 36-37 de ani, când l-am cunoscut pe George, m-am gândit că e timpul să fac un copil. Și mama îmi tot spunea că îmi trebuie un copil, că o să rămân singură, că ea nu o să trăiască veșnic. Mi-a mai zis că atunci când o să vreau o să fie prea târziu, că timpul trece… Și l-am cunoscut pe George și am rămas însărcinată”, a rememorat Daniela, în cadrul unei emisiuni televizate.

Pe la 3-4 luni, sarcina avea să fie pierdută. Și prima și a doua, ba chiar și a treia. Vedeta crede că de vină a fost viața ei haotică.

„Viața agitată, nopți nedormite, spectacole… Am avut unul, iar noaptea am avut frisoane. Eram însărcinată în 3-4 luni. Am ajuns la spital, doctorul mi-a zis că s-a oprit evoluția sarcinii. Asta a fost prima. Am zis, asta e, nu beau, nu fumez, nu mă droghez… Am rămas din nou însărcinată, am pierdut-o tot așa, la 3-4 luni. Medicul mi-a zis s-o las mai ușor. M-am dus la control, după ce am pierdut-o și pe a treia, pe la 4 luni. Am crezut că mor la asta. Am avut o hemoragie puternică.”, a povestit, cu durere, artista.

Durerea cumplită și șocul pierderii sarcinilor, au băgat-o în depresie pe cântăreață. În urma mai multor controale medicale, ea a aflat că nu ste nimic în neregulă cu corpul său pentru a nu putea duce o sarcină. Într-un final, a reușit. Astăzi, ea și George o au împreună pe Maria, fetița lor de care sunt foarte mândri. Micuța a apărut chiar când Daniela aproape că își pierduse, cu totul, orice speranță.

„Eu am avut și depresie, de care nu mi-am dat seama. Plângeam din orice. Am făcut o mie de teste, nu aveam nimic în neregulă. Am zis că e cazul să fac testul papanicolau, am ajuns la spital, dar înainte mi s-a făcut o ecografie… Și am aflat că sunt din nou însărcinată. Și am făcut consult de la o săptămână la alta. Doctorul mi-a zis să renunțaa la multe și am renunțat. La efort mare, fără diete… Și așa a apărut Maria. Nu m-am bucurat decât în ultima clipă”, a încheiat Daniela.

Parteneri