De ce înmormântare a avut parte Nelu Bălășoiu. Niciun artist nu merită așa ceva

Foto: facebook.com/IonutBalasoiuOficial

Nelu Bălășoiu a fost condus ieri pe ultimul drum. Care este mesajul unei cântărețe care a participat la înmormântare și ce spune fiul solistului?

Cunoscutul interpret de muzică populară Nelu Bălășoiu a fost diagnosticat cu coronavirus, iar la scurt timp s-a stins din viață. Din păcate, acesta nu a putut fi condus pe ultimul drum de toată lumea care l-a iubit și nici măcar de toți colegii de breaslă cu care a colaborat preț de zeci de ani. Este cunoscut faptul că înmormântarea unui artist, mai ales de talia acestuia, se face de cele mai multe ori cu fast – fanii vin la mormânt și-i acordă ultimele aplauze, iar colegii de scenă îi dedică ultimele gânduri.

Din nefericire, pentru ca familia să respecte măsurile indicate de oficiali, nu s-a putut face acest lucru. Conform ordonanțelor militare, este interzis mersul la înmormântări pentru mai mult de 8 persoane. ”Din păcate nu au fost foarte mulți azi, deoarece nu aveau cum pentru că ordonanțele militare nu le dau voie oamenilor sa iasa din casă fara justificare, nici eu n am fost deoarece nu aveam voie”, a spus Silvana Rîciu în direct la Showbiz Report.

„Mă simt copleșit”

Amintim că cel care a dat vestea că solistul a fost infectat cu coronavirus a fost chiar fiul său. Tânărul i-a rugat pe prietenii lor virtuali să rostească o rugăciune pentru sănătatea sa.

„Dragii noștri, veștile nu sunt bune. Din păcate tata a fost testat ieri iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat că a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă. Haideți să ne rugăm că Dumnezeu să facă o minune în aceste zile sfinte. Mă simt copleșit. Semnat: Ionuț Bălășoiu”

Parteneri