Decizie surprinzătoare a unei vedete de la Puterea dragostei. Pleacă din emisiune! „Nu pot să trec peste”

Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere. Cine vrea să părăsească emsiunea Puterea dragostei, cu puțin timp înainte de Marea Finală.

Despărțirea de Gabi a distrus-o pe Daiana, care a anunțat în ediția de marți că a luat o hotărâre neașteptată. Concurenta de la Puterea dragostei a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat ce se întâmplă cu ea.

În ediția de marți, Daiana și Gabi au mers în camera roșie pentru a vorbi despre despărțirea lor. Gabi a spus în repetate rânduri că nu se mai gândește la o împăcare, iar în camera roșie a avut grijă să puncteze acest lucru în fața Daianei.

Concurenta i-a dezvăluit că familia sa are deja destul de multe probleme și că nu vrea să îi împovăreze cu această despărțire. La rândul său, Gabi i-a zis că își dorește cu disperare să plece din emisiune și să aibă parte de câteva zile de liniște, să își pună gândurile în ordine.

Daiana de la Puterea dragostei pleacă din emisiune! Ce s-a întâmplat

În plus, Gabi a avut și o dorință arzătoare, pe care i-a expus-o fostei sale iubite. Acesta a rugat-o să o țină în brațe, pentru ultima dată. Însă Daiana i-a refuzat această cerere și, mai târziu, a anunțat că nu mai vrea să stea în emisiune și că de mâine nu va mai veni.

„Nu pot să trec peste, nu pot să vin aici să îl văd. Am decis să nu mai vin în emisiune de mâine”, i-a spus Daiana Andreei Mantea, de față cu toți colegii.

Parteneri