Descoperire şocantă lângă Cluj! O mamă şi fiul ei au fost găsiţi morţi în casă

Foto: evz.ro

Polițiștii clujeni fac cercetări după ce într-o locuință din Huedin au fost descoperite două persoane decedate, o mamă şi fiul ei.

“La data de 18 mai, în jurul orei 11.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați de către un lucrător al Poliției Locale Huedin cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Huedin au fost găsite două persoane decedate”, informează IPJ Cluj.

Polițiștii s-au deplasat la imobilul respectiv, găsind două persoane decedate, o femeie în vârstă de 87 de ani și fiul său, de 63 de ani, ambii din localitatea Huedin. Decesul celor doi a fost constatat de către un echipaj al ambulanței, iar în urma examinării sumare a cadavrelor, nu au fost observate urme de violență, potrivit zcj.ro.

Trupurile urmează a fi transportate la I.M.L Cluj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei exacte în care au survenit decesele celor doi.

În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Parteneri