Detalii halucinante din scandalul cu Margherita. Iubitul ei e amator de droguri

Ies la iveală detalii halucinante în scandalul în care e implicată Margherita de la Clejani. Iubitul fetei, cântăreț de muzică trap, ar fi consumator de droguri și nu se sfiește să recunoască asta în versuri.

În trecut, el a fost condamnat pentru fabricarea și consumul de stupefiante. Rețeta folosită include medicamente puternice, din categoria opiaceelor, care pot fi procurate numai cu rețetă din farmacii. Exact substanțele au fost depistate la testul pe care polițiștii i l-au făcut Margheritei în dimineața în care a provocat accidentul.

Trecutul presupusul iubit al Margheritei de la Clejani se pare că e pătat de droguri. În urmă cu doi ani – tânărul a fost implicat într-un dosar stufos în care magistrații l-au condamnat pentru fabricare, deținere și consum de stupefiante. Pentru că a recunoscut faptele, sentința a fost blândă. S-a limitat la o simplă amendă penală de 900 de lei.

Contactat de reporterii Știrilor Kanal D, el a precizat doar că nu e nimic adevărat, cu toate că există o sentință publică. Procurorii spun că individul, împreună cu alți tineri – preparau substanțele psihotrope acasă – din medicamente puternice, cumpărate din farmacii. Și nu s-a sfiit nicio clipă să posteze pe rețelele de socializare rețeta halucinantă. Tânărul este cântăreț de muzică trap – iar în versuri vorbește obsesiv despre subtanțe interzise!

Așadar, nu e exclus ca Margherita să fi băut așa-zisul drog al traperilor înainte să fie depistată pozitiv, mai ales că în sediul poliției, îi spusese tatălui că a luat niște pastile care se găsesc în farmacii. Viorica de la Clejani e convinsă că anturajul în care fata ei a picat prizonieră ar fi putut să o ducă spre o prăpastie periculoasă. Pe tânăr spune că îl cunoaște, că l-a primit în casă, dar nu a vrut niciodată să-l judece după aparențe.

Tânărul era împreună cu Margherita în mașină sâmbătă dimineața când fata Clejanilor a provocat accidentul rutier și când polițiștii au depistat-o pozitiv la testul antidrog.

Parteneri