Detalii picante din divorţul lui Hrenebciuc jr. de fiica “Nababului” de la CFR

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea bună s-a destrămat. După o căsnicie de șase ani, Andrei Hrebenciuc și fiica ”Nababului de la CFR” au divorțat în secret. Cancan.ro a aflat detaliile. Jurnaliştii au intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de povestea care a luat prin surprindere lumea bună.

În urmă cu aproximativ șase ani, Hrebenciuc Jr. și fiica “Nababului CFR” s-au căsătorit și au avut parte de o petrecere impresionantă, cu 400 de invitați, la Palatul Snagov. Dar se pare că povestea lor de dragoste s-a sfârșit brusc, în urmă cu puțin timp.

Irina Noapteș, fiica ”Nababului de la CFR”

Potrivit unor surse, recent, în cea mai mare discreție, Andrei Hrebenciuc și soția lui, Irina Noapteș, fiica fostului director de la CFR, au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Hrebenciuc Jr. și fiica “Nababului CFR” au divorțat la notar, în termeni amiabili. Conștienți că despărțirea lor va lua prin surprindere întreaga lume bună, cei doi tineri și-ar fi dorit ca divorțul aibă loc departe de ochii curioșilor, ”la secret”, scrie Cancan.

Hrebenciuc Jr. și fiica “Nababului CFR”, nunta anului 2014

În luna septembrie a anului 2014, fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc și Irina Noapteș, fiica ”Nababului de la CFR”, și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. După o săptămână de la cununia civilă, Andrei și Irina au avut parte de o nuntă de-a dreptul spectaculoasă, pe pajiștea Palatului Snagov. La grandiosul eveniment au luat parte aproximativ 400 de invitați. Printre aceștia s-au numărat nume grele din PSD, dar și din mediul de afaceri.

S-a iubit cu EBA!

Înainte de a avea o relație cu fiica ”Nababului de la CFR”, Hrebenciuc Jr. a trăit un episod de iubire cu mezina familiei Băsescu. Cu toate că tatăl lui Andrei a fost la cuțite cu fostul președinte, cei doi tineri au sfidat rivalitățile părinților și au avut parte de o frumoasă poveste, care s-a terminat în anul 2008.

Parteneri