Diego Maradona este internat de urgență la spital !: ”Am primit multe lovituri pe teren, dar și în viață”

Fostul mare fotbalist Diego Maradona a ajuns la spital deoarece nu s-a simțit bine. Maradona nu se află într-o stare gravă. El suferă de o anemie și va face mai multe analize la clinică pentru a vedea dacă aceasta i-a provocat această stare.

Jurnaliștii spanioli au scris că Diego Armando Maradona se află internat într-un spital din La Plata. Cei de la Marca notează că fostul mare fotbalist a cerut să se interneze la clinica Ipensa din La Plata, cauzele care au dus la asta nu se cunosc.

Ceea ce se știe până acum este faptul că Maradona nu este infectat cu coronavirus și nici nu se află într-o stare gravă. Din primele informații se pare că fostul fotbalist are anemie și va face o serie de analize pentru a se afla dacă aceasta stă la baza stării sale de acum.Fostul mare jucător al celor de la Napoli și al selecționatei Argentinei a vrut să ajungă la spital pentru că nu s-a simțit forte bine atunci când a făcut 60 de ani. Efortul fizic făcut pe parcursul jocului de vineri disputat de formația sa, Gimnasia Esgrima La Plata, se pare că se află la baza acestor probleme de sănătate ale argentinianului.

“Săptămâna aceasta a avut o cădere. Il vom ține în spital până îl optimizăm. Starea lui e bună, dacă vrea, se oprește și pleacă. Nu va fi transferat nicăieri. Ziua de naștere a fost un factor care a influențat starea lui Diego. Neg categoric o recidiva a vreunei dependențe. Altfel, nu m-aș afla în clinica asta. Diego este un pacient cu multa presiune în viața sa. Trebuie ajutat”, a spus doctorul lui Maradona pentru cei de la El Grafico.

Diego Maradona a oferit un interviu la împlinirea vârstei de 60 de ani. Fostul mare fotbalist și-a sărbătorit ziua de naștere pe 30 octombrie. Maradona este văzut de mulți oameni drept cel mai bun fotbalist din istorie.

”Am primit multe lovituri pe teren, dar și în viață. Am fost atacat din toate părțile. Unii oameni chiar mi-au atacat familia, frații, surorile și chiar pe Benja (n.r. – fiul lui Sergio Aguero și al fiicei sale Giannina). Nu mi s-au dat cadouri. Dar, la urma urmei, când te gândești la toate războaiele și la toți copiii care mor foarte tineri în această lume, îmi spun că sunt un privilegiat”, a mărturisit Maradona.

Pele, marele rival al lui Maradona, l-a felicitat pe argentinian de ziua sa: “Marele meu prieten Maradona, te voi aplauda mereu şi te voi susţine întotdeauna (…), ca tu să continui să zâmbeşti şi să mă faci şi pe mine să zâmbesc”, a postat Pele pe contul său de pe Instagram.

Maradona a jucat în cariera sa pentru Argentinos Juniors, Boca Juniors, FC Barcelona, Napoli, Sevilla, Newell’s Old Boys. La naționala Argentinei are 90 de meciuri și 34 de goluri. În 1986 a câștigat Cupa Mondială.

Parteneri